11-delige studieserie Openbaring vanaf september 2023

Volgend seizoen bieden wij, Roniel en Ria Scholma, vanaf september een 11-delige studieserie over het Bijbelboek Openbaring aan. Ben je benieuwd? Schrijf je in. Er is plaats voor 20 deelnemers. We bieden dit interkerkelijk aan.

Er wordt geregeld gepreekt uit Openbaring en op sociale media kom je regelmatig een bepaalde stelling tegen of worden er teksten aangehaald uit dit bijbelboek. Dit kan helpen of juist vragen oproepen en onduidelijkheid geven. Of je vraagt je af hoe iemand tot een bepaalde overtuiging/uitleg komt.

Wij gaan met onze uitleg van Openbaring allerlei theorieën en overtuigingen bij langs zodat je kennis krijgt van de verschillende leringen. Iedereen is vrij om hierin zijn of haar eigen overtuiging te hebben en wij zullen onze overwegingen uitleggen. Uiteraard mét de andere overtuigingen die er ook zijn. Hierdoor krijg je een beter inzicht welke verschillen er zijn en kan jij je eigen mening vormen.

We gaan op een gestructureerde manier heel het bijbelboek Openbaring door maar zeker niet losstaand van andere bijbelboeken. Maar het allermooiste is dat het jouw beeld van de Vader, de Zoon en de Heilige Geest wellicht zal verdiepen.

De stijl van de avonden is in presentatievorm, het zijn leeravonden maar uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

We geven het op een woensdagavond eens in de 3 weken. De locatie is de Opstandingskerk in Zwolle noord. Meer informatie vind je op hijregeert.nl. Hier kan jij je ook inschrijven om deel te nemen. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 september.

Wil je meedoen, zeer welkom. Schrijf je dan in.

Roniel en Ria Scholma-Mooibroek