Op deze pagina vind verschillende materialen (bijbelstudies, podcasts en werkvormen) die je kunt gebruiken bijvoorbeeld voor je kring, bijbelstudiegroepen, miniwijk of om zelf verdieping te zoeken.

Bijbelstudie

Op zoek naar Bijbelstudies voor kringen, miniwijken of andere groepen? Ds. Simon van der Lugt plaatst de studies die hij maakt op zijn website, zo zijn ze beschikbaar voor iedereen. Onder andere over het Bijbelboek Filemon, de gelukwensen van Jezus uit de Bergrede of over het heilig avondmaal. Kijk hier: www.simonvanderlugt.nl/bijbelstudies/

Podcasts

De beide predikanten van De Fontein (Zwolle-West). Simon van der Lugt en Chiel Vleesenbeek, spreken over huis, tuin en kerk. Alledaagse onderwerpen belicht vanuit het geloof en de ervaring, in podcastgesprekken van steeds ongeveer een half uur. Kijk hier voor een overzicht van de onderwerpen tot nu toe:
anchor.fm/huistuinenkerk

Online cursus Zin in bidden

Ds. Jos Douma van de Plantagekerk maakte een cursus in podcastvorm met de titel Zin in bidden. Wil je groeien in gebed en nieuwe inspiratie opdoen voor je gebedsleven? Doe dan deze online cursus.

Werkvormen

De EmmaĆ¼swandeling (Een wandelvorm om als tweetal in de nabijheid van Jezus als derde verdieping te zoeken in stilte en gesprek.)