Heb jij kinderen? Dan weet je dat, hoe leuk ook, er best wat uitdagingen komen kijken bij de opvoeding. Geen enkele opvoeding is perfect, maar met praktische tools kan je vaak al een stuk verder komen. De Parenting Children Course is bedoeld om ouders een inspirerende en motiverende methode te bieden om met opvoeding aan de slag te gaan.

De Parenting Children Course is een opvoedcursus voor ouders van peuterleeftijd tot 10-jarigen. Het is een leuke en laagdrempelige manier om in een relaxte sfeer met andere ouders ervaringen uit te wisselen en je te bezinnen op de opvoeding.

Waarom?

Opvoeden doe je samen! Je ontmoet andere ouders. Je herkent dezelfde uitdagingen en valkuilen. Je denkt samen na over vragen rondom de ontwikkeling van jullie kinderen. En natuurlijk lach je ook om elkaars anekdotes! Iedereen komt met eigen vragen, verhalen en ideeën. We werken met een boekje en de laatste avond staat geheel in het teken van geloofsopvoeding.

Parenting Children Course 2023

We kiezen deze keer voor een combinatie van online en offline: drie avonden fysiek in de Noorderkerk Zwolle en drie avonden online (en dus geen oppas regelen :-)). Op zes woensdagen creëren we een plek voor ontmoeting, herkenning en inspiratie. We praten samen als ouders over herkenbare uitdagingen en ontvangt handvatten, tips en nieuwe ideeën voor thuis. Want iedere ouder wil graag het beste voor zijn kind!

Data

woensdagen 1 februari, 15 maart en 12 april: Noorderkerk, 19.45–21.45 uur.
woensdag 15 februari, 22 februari en 29 maart: Online, 20.15–21.45 uur.

Opgeven

Opgave svp uiterlijk woensdag 25 januari 2023.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op voor meer info of meld je meteen aan:

parentingcourse@cgkzwolle.nl

Susanne Broekroelofs, Bart de Jong, Marieke Knol, Marian Oostland, Lennart Schra en Carine de Vetten