Vanaf 6 juni 2024 organiseert de CGK Zwolle de cursus gebedsministry van New Wine.

Deze cursus geeft inzicht in hoe we mogen en kunnen bidden voor een ander. Je krijgt bijbels onderwijs over de principes voor ministry gebed.

De cursus bestaat uit 3 modules en wordt geleid door Jasper Knol, docent godsdienst aan het Greijdanus.

We beginnen met de 1e module. In deze module ‘De basis van gebedsministry’ wordt in 4 bijeenkomsten de basis gelegd voor het ministry gebed. Deze bijeenkomsten zijn op donderdagavond 6, 13, 20 en 27 juni. Op donderdag 26 september is er nog een terugkomavond.

Daarna gaan we in seizoen 2024-2025 verder met module 2 (over vergeving) en module 3 (over genezing). De datums van deze bijeenkomsten zijn nog niet bekend.

Een bijeenkomst bestaat 3 blokken. Een blok met aanbidding, een korte inleiding waarin de lesstof wordt samengevat, gevolgd door ruime tijd voor oefenen.

Voor wie?

Iedereen die wie wil leren op het gebied van gebed met en voor anderen, of die daarin wil groeien, is van harte uitgenodigd zich op te geven voor de cursus.

Waar?

De bijeenkomsten voor de 1e module zijn in de Verrijzeniskerk. Vanaf 19.45 uur staat de koffie en thee klaar. We beginnen om 20.00 uur. En om 21.45 uur ronden we af, zodat iedereen om uiterlijk 22.00 uur weer naar huis kan.

Wat kost het?

De cursus is gratis. Alleen de werkboeken bestel en betaal je zelf.
Het gaat om de werkboeken
• Module 1: de basis van gebedsministry
• Module 2: Gebedsministry en vergeving
• Module 3 Gebedsministry en genezing
Je vindt de werkboeken in de webshop van New Wine.
Wil je aan alle modules meedoen? Bestel dan de 3 werkboeken in 1 keer. Daarmee bespaar je verzendkosten.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar ministry.cgkzwolle@gmail.com.