MijnMissie (online) Inspiratieavond

Op donderdagavond 8 juni is er een online inspiratieavond van het Missionair Netwerk regio Zwolle. We denken na over: ‘Onderweg: over luisteren, richting zoeken bij het vormgeven van jouw missie’. Tijdens de avond gaan we uiteen in kleine groepen en hoor je wat God doet in jouw stadsdeel. Doe mee en laat je inspireren en denk na over waar jij staat en wat jouw volgende stap kan zijn!

De avond gaat via ZOOM; opgave vooraf én deelname aan de sessie op 8 juni gaat via deze link.

Het programma:
19:15u Zoom open
19:30u Onderweg – Ds. Wytze Plantinga
– Wytze zet ons stil op onze reis. Hij geeft handvatten mee die helpen om ook weer te gaan en vol te houden en met regelmaat te rusten bij de Bron.
19:50u Hoe gaat het met jou onderweg? Delen in groepjes van drie
20:05u Onderweg in de stadsdelen en daarbuiten
– In jouw breakout room deelt iemand uit jouw buurt een inspirerend verhaal over wat God aan het doen is in jouw stadsdeel, dorp of stad.
– Daarna met elkaar in gesprek. Wat doe jij? Waar ben jij naartoe onderweg? Hoe hoor je Gods stem? Wanneer ook niet? Zijn er raakvlakken met andere missies?

21:00u Waar sta jij in het netwerk? – Pieter Messelink I Wiebe Feenstra
– Pieter en Wiebe zijn onder de indruk van de genade die er al aanwezig is op de plek waar jouw missie zich vormt. Juist door te netwerken wordt dit zichtbaar en krijgt jouw missie vleugels. Tips & Trics.
21:15u Wat is jouw volgende stap? Delen in groepjes van drie.
21:25u Sluiting – Ds. Simon van der Lugt
21:30u Einde