Reserveer een plekje in je agenda want op woensdagavond 21 juni organiseren we als CGK-werkgroep Kerk & Israël samen met het Leerhuis van de VEZ een avond rondom het werk van een gastspreker uit Israël: Chaim Malespin, oprichter van het Aliyah Return Center. Klik HIER voor info over het centrum.

Een mooie mogelijkheid om andere broers en zussen uit Zwolle te leren kennen. Onze liefde voor God en Zijn volk Israël verbindt ons! Daarom zijn we blij dat we deze avond als CGK en VEZ samen kunnen organiseren!

Chaim Malespin (klik HIER voor een filmpje van hem) is een van de oprichters van het Aliyah Return Center en The Faithful Galileans. Hij woont en werkt aan het meer van Galilea. Met zijn team zet hij zich in voor Joden, die met alleen wat persoonlijke bezittingen migreren (aliya maken) naar Israël. Chaim zet zich in als bruggenbouwer tussen het Joodse volk en gelovigen uit de volken.

In de Bijbel lezen we wat God met heel Zijn hart en heel Zijn ziel zal doen: 

“Ik zal Mij over hen verblijden en hun goeddoen en Ik zal hen voorgoed in dit land planten met heel Mijn hart en heel Mijn ziel.” (Jer. 31:42)

Wat heeft de terugkeer van de Joden naar het beloofde land ons, christenen in Nederland, te zeggen? Is wat er gebeurt in en met Israël relevant voor ons geloofsleven? Je komt erachter op woensdag 21 juni, inloop 19:30 uur in het VEZ-centrum, Rieteweg 12, 8041 AK, Zwolle.

We starten om 19.45 uur met gebed en aanbidding. Daarna zal Chaim Malespin met ons de Bijbel openen. Na een pauze zal Chaim ons meer vertellen over zijn werk voor het Aliyah Return Center.

Het belooft een prachtige avond te worden! Ook is er een tafel met Israëlproducten (IPC) beschikbaar – voor elk wat wils!

Weet je zeker dat je komt? Geef je dan op via dit mailadres:  israel@cgkzwolle.nl
Dan weten wij hoeveel koffie we moeten zetten. 

Werkgroep Kerk & Israël / ds. Lieuwejan van Dalen