Dit najaar organiseert Groenrecht een aantal thema-avonden rondom het zorgen voor Gods schepping. 

Dinsdag 12 oktober 19.30 uur

Hoe blijf je hoopvol in een wereld die steeds meer merkt van klimaatverandering? Voormalig-Kamerlid Carla Dik-Faber neemt ons op 12 oktober mee in haar ontdekkingsreis door de theologie en de samenleving. Wat lezen we in de Bijbel? En welke rol hebben wij te spelen? Maar ook: wat mogen we van bedrijven en overheid verwachten in een grijze samenleving die snakt naar groen?

Kom naar deze interactieve avond en hoor hoe Carla naar een duurzame toekomst kijkt.  Inloop vanaf 19:30 in de Noorderkerk. Aanmelden kan via dit formulier.

Dinsdag 26 oktober 19.30 uur

Oneindige economische groei, dat was het devies. Maar wat als die ongeremde groei ten koste gaat van onze toekomst? We moeten wissels omzetten, leven na de groei. Maar wat betekent dat voor ons leven, voor onze economie? Ruben van de Belt, fractievoorzitter van ChristenUnie Zwolle en werkzaam bij het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, dacht daar met andere mensen uit 11 politieke partijen over na. Benieuwd hoe een gelukkige samenleving binnen de planetaire grenzen eruit kan zien, kom dan naar de avond op 26 oktober!

Inloop vanaf 19:15 uur bij Locatie Focus (Zerbolstraat 63). Aanmelden kan via dit formulier.

Vragen/opmerkingen? Stuur ons een bericht via groenrecht@cgkzwolle.nl